Helleren Norge

Helleren har en stor undervisningsbassäng. Denna simbassäng innehåller en Variopool höj- och sänkbar botten. Till höger syns en lång, mycket lång ramp som leder ned i bassängen. Hela installationen av golvet var inte klart vid bildens tagning.

Själva tävlingsbassängen är 50 meter – med 10 banor. I denna finns ett set 50 meters linor med sk. Fina Colors. Det betyder att linorna har olika färger för att på så sätt märka ut var i bassängen man befinner sig. Till detta hör också 20 st Omega OSB11 startpallar – med inbyggd reaktionstid och överväxlingsmätning. Naturligtvis har man Track-start på pallarna som ger chans till den senaste startekniken..

Mitt bassängen finns en bro/mellanvägg (som på bilden är nere) som kan höjas upp och på så sätt ge bassängen en bassäng på 25 meter och en bassäng på 23 meter. Till dessa bassängstorlekar har också levererats kompletta linomgångar.

Sviktanläggningen innehåller Trampoliner (de fasta planen) på 3-5-7,5 och 10 meter. Sviktbäden 3 meter (4st) och 1 meter (4st). Helt utrustade för att kunna köra internationella simhoppstävlingar.

Skandinaviens största fullvideoskärm i en simhall. 24 kvardratmeter stor. På denna kan du köra allt från resultat, grafik, videofilmer och TV. Sitter mellan 50 meters bassängen och hoppbassängen för att kunna serva bägge baljornas tävlingar. Till detta finns sedan extra numeriska tavlor som kan placeras på andra ställen i hallen.

 

Produkter som finns på Helleren som marknadsförs av Swim Systems:

Simlinor tävling
Simlinor träning
Simlinor vattenpolo
Simlinor UV-rugby
Linluckor
Förvaringspåsar linluckor
Startpallar OSB11 Omega
Tidtagningssystem
Startpallar rörkonbstruktion
Displayer
Vattenpolomål
Lejdare och handledare
Höj- och sänkbara bottnar
Mellanväggar i bassänger
Ingjutningsgods
Sviktbräden
Räckverk/glas hopptorn
Mattor och underlag till trampoliner
Svikltunderreden
Tjuvstartstolpar
Ryggsimsstolpar
Bassänggaller