swim systems

Om oss

Swim Systems Scandinavia AB är ett dotterbolag till IC Control Media & Sport AB samt Variopool som båda är marknadsledande med lång erfarenhet inom sina nischer i sim- och idrottsvärlden.

Vårt mål är att vara ert givna val som helhetsleverantör med både standardprodukter liksom skräddarsydda lösningar för bad- och simanläggningar. Tillsammans täcker vi stora delar av den kunskap och de produkterna som behövs för att skapa de bästa förutsättningarna för en simhall som skall byggas ny eller som skall renoveras, både med avseende på simidrott och siminlärning. Vi på Swim Systems Scandinavia AB kan simidrott och badhus och är simkunniga på riktigt!

Planerar ni för en simhall i er kommun? Slå oss en signal!  Vi har både en hel del kunskap och material som kan spara er både tid och pengar!

 

Historia:
Swim Systems grundades av Bo Hultén 2012, efter att Rantzows Sport AB valt att sluta med sin siminriktade verksamhet, med syfte att förenkla och förbättra simhallsmiljöer och erbjuda ett kostnadseffektivt alternativ till marknaden. Sedan dess har vi kopplat några av simvärldens bästa producenter och produkter till oss. Sommaren 2018 flyttade vi in ihop med IC Control Media och Sport AB och 2019 har vi tagit steget in i nya större gemensamma lokaler i Bromma, Stockholm. Vi arbetar med projekt i hela Skandinavien men med fokus på Sverige. Uppbackad av starka, etablerade och kunniga producenter kan Swim Systems Scandinavia AB leverera optimala produkter för ert projekt eller simhall.